Share on facebook
Share on linkedin

HMSHost

HMSHost, onderdeel van de Autogrill Group, is actief op meer dan 100 luchthavens wereldwijd, waaronder 15 Europese luchthavens en de 20 drukste luchthavens van Noord-Amerika.

Ook in Nederland is HMSHost een van de grootste horecabedrijven. Als je wel eens op Schiphol komt, met de trein gaat of steden als Utrecht en Roermond bezoekt, is de kans groot dat je wel eens wat lekkers bij hun hebt gegeten. Want met zo’n 1600 medewerkers, 80 horecaconcepten op de luchthaven Schiphol, diverse formules op 17 Nederlandse stations en vestigingen in Rotterdam, Roermond en Utrecht, is HMSHost een van de grootse spelers in de Food & Beverage branche. HMSHost exploiteert verschillende bekende brands als Starbucks, Burger King en La Place, en ontwikkelen zelf concepten als Bubbles Wine & Seafood Bar, Café Chocolat, Grand Café Het Paleis en Harvest Market

Vliegvelden, stations, winkelcentra: je vindt HMSHost horecaconcepten op de meest dynamische plekken. Logisch dus dat ze zelf ook volop bewegen. Naar voren, om precies te zijn, want HMSHost wil gasten steeds nieuwe ervaringen bieden. Maar hoe uniek en dynamisch onze brands ook zijn; passie voor gastvrijheid hebben ze allemaal.