Share on facebook
Share on linkedin

Hillary Step

Sinds 2006 bemiddelen wij tussen werknemer en werkgever. We zijn geen allemansvriend: we richten ons op de 10% beste academici en de topbedrijven in Nederland. Dit doen we op onze eigen manier, waarbij niet de vacature maar de capaciteiten en wensen van de kandidaat het uitgangspunt zijn. Dus geen snelle winst, maar tevreden kandidaten en bedrijven voor de lange termijn.

Onze aanpak slaat aan: we groeien hard. Dat succes is gedeeld: we doen het met een sterk team van zeven vrouwen. En op een prettige locatie in hartje Amsterdam, bij de 9 Straatjes.

We zijn een jong, ambitieus en ondernemend team. Geen politiek, geen hinderlijke hiërarchie. Je krijgt veel vrijheid maar werken bij Hillary Step is geen free ride. Er wordt ook wat van je verwacht. Initiatief en drive om de juiste kandidaat voor het juiste bedrijf te vinden. Doorzettingsvermogen, want het zit ook wel eens tegen. Een fijn commercieel gevoel om je eigen kansen te creëren en benutten is een pré. Wat humor en een af en toe niet te onderdrukken behoefte aan een borrel helpt.