Cordier Wines

Cordier is opgericht in 2015, wat ons een nieuwkomer op de Nederlandse en internationale wijnmarkt maakt. Echter, aangezien we tot stand gekomen zijn door overnames van gevestigde bedrijven met een rijke geschiedenis in de wijn, maakt dit ons een ervaren speler met jarenlange kennis en ervaring.

Cordier kent een uitzonderlijke positie in de wijnwereld doordat het een verticaal geïntegreerde speler is bestaande uit negen coöperatieve partners, distributiebedrijven gevestigd in verschillende landen wereldwijd en eigen bottelarijen. We zijn dan ook actief in de hele wijnindustrie, van ontwikkeling tot consumptie. Dit stelt ons in staat om goede producten te maken met een positieve impact om ons ecosysteem te verbeteren, ten voordele van producenten en consumenten.

Naast het alom bekende wijnmerk Canei, werd Cordier in 2020 de trotse eigenaar van Café de Paris. Dé sparkling sensatie van Frankrijk. In 2021 mochten daar de merken met een Nederlands tintje Tulipe en Slurp bijkomen. Cordier werkt aan het bouwen van sterke internationale merken, onder andere afkomstig van 25.000 hectare eigen wijngaarden in Frankrijk.

TRADE MARKETEER RETAIL – CORDIER WINES

Category Management

Zoetermeer 4+ Jaar
KEY ACCOUNT MANAGER – CORDIER WINES

Sales

Zoetermeer 6+ Jaar