Share on facebook
Share on linkedin

Accell Nederland

Accell Nederland B.V. maakt onderdeel uit van Accell Group N.V en ontwikkelt, produceert en verkoopt fietsen en onderdelen (gericht op het midden en hogere segment) onder de merknamen Batavus, Juncker Bike Parts, Koga, Loekie, Sparta, Van Nicholas en XLC-componenten. Deze merken staan garant voor het succesvolle bestaan van Accell Nederland, en zorgen gezamenlijk voor een mooi en compleet productaanbod dat volledig aansluit op de vraag van de Nederlandse fietser. De organisatie speelt sterk in op de veranderende consumentenmarkt door een breed en modern assortiment en een voor de branche opvallende marktbewerking, zowel richting het dealernetwerk als de consument. Het grootste deel van de afzet vindt plaats via de professionele vakhandel. De exportactiviteiten in met name België, Duitsland, Italië, Denemarken, Zwitserland en Engeland completeren de afzet. Wereldwijd werken er circa 3.000 mensen in achttien landen voor Accell Group en haar dochterondernemingen.

Accell Group is een maatschappelijk verantwoorde ondernemer waarbij het open staat voor maatschappelijke ontwikkelingen en deze meeneemt in haar producten en activiteiten. Accell Group produceert een duurzaam product dat bijdraagt aan een gezonde levensstijl en vermindering van CO2 uitstoot. Een belangrijk onderdeel van de bedrijfsmissie is haar productie zo vriendelijk mogelijk in te richten voor mens en milieu.

De fietsenmarkt is sterk aan het veranderen. Naast trends zoals ‘meer bewegen’ en ‘langer mobiel blijven’ is de razendsnelle opkomst van de e-bike. Deze omstandigheden vormen voor Accell Nederland een kans om te demarreren in deze dynamische markt. Om de toppositie in de markt te behouden en te blijven innoveren hebben we ambitieuze mensen nodig, met sterke waarden en visie op hun vakgebied.

Brand Manager Kids

Marketing

Apeldoorn 4+ Jaar
SENIOR BRAND MANAGER SPARTA

Marketing

Apeldoorn 6+ Jaar