Share on facebook
Share on linkedin

Albert Heijn to go

Er bestaat voor de meeste Nederlanders geen grotere nachtmerrie dan vast komen te zitten op een station zonder AH to go. Met het zelfscannen, een eigen app, maar vooral een enorm assortiment aan gezonde, betaalbare en über hippe maaltijden en drankjes is de AH to go voor veel reizigers een onmisbare go-to in hun dagelijks leven.

Het verhaal van AH to go begint in 1999. Op het eerste NS-station wordt een AH gemakswinkel geopend, vanaf 2001 definitief onder de naam AH to go. Naast het station vind je de (inmiddels 61!) vestigingen in het centrum van grote steden, op het vliegveld, in ziekenhuizen, naast de snelweg en op bedrijventerreinen. Vanaf 2015 wordt er flink ingezet op productinnovatie en doet de welbekende scan&go zijn intrede. Begin dit jaar lanceert AH to go zijn eigen app: de eerste kortingsapp met tijdsgebonden aanbiedingen, zoals een combideal voor een croissantje met koffie in de ochtend en korting op een maaltijdsalade in de avond. Maar er is altijd ruimte voor meer innovatie. AH ziet toekomst in een écht kassaloze supermarkt, waarbij je met een app toegang tot de winkel krijgt, je boodschappen doet en zo weer naar buiten stapt, zonder handmatig iets af te hoeven rekenen. En als dit concept dan ergens getest moet worden, gebeurt dat natuurlijk bij AH to go.

Voor de combinatie van productontwikkeling, foodtrends en het toepassen van nieuwe technologieën om de winkelervaring te verbeteren zit je op dit moment nergens in Nederland beter dan bij AH to go. Want net als haar klanten is AH to go voortdurend on the move.

FORMAT MANAGER

Marketing

Zaandam Blank
CATEGORY MANAGER FOODSERVICE

Sales

Zaandam Blank