de Windcentrale

De Windcentrale is het eerste en grootste burgerplatform voor windenergie in Nederland. De Windcentrale maakt het mogelijk voor mensen om mede-eigenaar te worden van een windmolen om zo zelf groene stroom op te wekken. De Windcentrale is de grootste crowdfunder van Nederland en haalde al 16,5 miljoen euro op met de verkoop van 10 windmolens. Ruim 15.000 huishoudens wekken zo voordelig hun eigen stroom op. Maar De Windcentrale is veel meer dan een crowdfunding platform…

Wij willen iedereen in Nederland de kans geven om op eenvoudige en transparante wijze hun eigen energie op te wekken, en zo mee te profiteren van een goed en groen rendement. Wij willen verdubbelen voor 2020 en binnen 5 jaar doorgroeien naar 100.000 klanten. Vanaf oktober gaan we Winddelen aanbieden van een nog te bouwen windpark. Dit windpark gaat vanaf voorjaar 2019 draaien.

Bijna de helft van alle Nederlanders wil zelf groene stroom opwekken. Dat is ook hard nodig willen we de duurzaamheidsdoelstellingen halen. Windmolens op land speelt hierbij een belangrijke rol. De Windcentrale biedt hiervoor een kant en klare oplossing en voor de overheid en ontwikkelaars kunnen we lokaal draagvlak realiseren. Winddelen werkt net als met zonnepanelen, met als bijkomend voordeel dat je, in tegenstelling tot zonnepanelen, niet over een geschikt dak hoeft te bezitten. De Windcentrale levert ook stroom en gas.

Commercieel Marketeer
Marketing

Amsterdam | 5+ Jaar

Meest recent